ОБЩИ ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

1. Гаранционен период: 2 години
2. Гаранцията е валидна, ако по време на гаранционния период Устройството или някой от компонентите му покаже дефект поради некачествени материали или некачествена изработка.
3. Гаранцията НЕ е валидна при следните условия:
- Не са спазени условията за съхранение и употреба;
- Направен е опит за отстраняване на повредата от потребителя или други неупълномощени лица;
- Повреди, причинени от въздействие на други предмети, изпускане, падане, разливане на течности по устройството или изпускането му в течности;
- Има несъответствие между данните в гаранционната карта и самото изделие или опити за подправяне на гаранционната карта, модела или серийния номер на изделието , както и ако серийният номер на продукта липсва, не се чете или е модифициран;
- При повреди, настъпили в следствие на механични въздействия, пожари или природни бедствия (наводнения, мълнии, земетресения ...)
4. Гаранционно обслужване се ползва срещу представяне на настоящата гаранционна карта, попълнена ясно и четливо и съдържаща името и подписа на продавача, името, адреса и подписа на купувача, стикера със серийния номер.НОВИНИ

Page 1 of 23
окт 18, 2016
|
Български

Японски учени, под ръководството на проф. Юдзи Сиба от университета „Синсю“, са успели с помощта на iPS-клетки индуцирани плурипотентни /препрограмируеми/ стволови клетки частично да възстановят сърдечната функция при маймуни с инфаркт на миокарда, съобщава БГНЕС.

 

сеп 20, 2016
|
Български

Учените дадоха отговор на въпроса кои професии причиняват най-голяма вреда на сърцето и фигурата. Американската асоциация на кардиолозите е провела изследване сред 5500 доброволци на възраст до 45 години, информира tobe.bg.

 

юли 25, 2016
|
Български
Microsoft постави нов рекорд за съхранение на данни върху ДНК. 

Microsoft в сътрудничество с Вашингтонския университет успя да запише в ДНК молекула 200 мегабайта данни или на повърхност, колкото върха на молив.

ISO 13485