Секюрити Солюшънс Инститют е компания за научно-изследователска, развойна и приложна дейност в областта на телемедицината. Част е от структурата на ПИМ Прима АД. В проектите са ангажирани специалисти по информационни технологии, медицина, управление на качеството.

 

Приемствеността и съвместните действия на Секюрити Солюшънс Инститют ЕООД и Електрон Кардио ООД доведоха до международното признаване и утвърждаване на единствената по рода си, произведена в България, Телеметрична система за наблюдение и контрол на сърдечната дейност „ТЕМЕО”. Освен, че запазихме лидерските позиции на своя продукт, компаниите ни непрекъснато инвестират в развойна и изследователска дейност, с цел усъвършенстване на нашето портфолио от продукти и услуги.
За нас е особено важно да разработваме и предоставяме на потребителите високо-технологични продукти, съответстващи на техните изисквания, при поддържане и развитие на европейско качество на цялостното обслужване на клиентите, затова обединяването на усилията ни се превърна в едно от нашите водещи конкурентни предимства. То се съчетава с ангажимента ни да прилагаме най-новите технологии с фокус върху:
  • Разширяване и оптимизиране на заемания пазарен дял в сферата на маркетинговата, инженерингова, изследователска, развойна и търговска дейност, както и информационни и програмни услуги в областта на телемедицината.
  • Утвърждаване на марката и предлагане на продукти, системи и услуги с гарантирано качество, съответстващи на най-високите постижения и тенденции  в развитието на информационните и комуникационни технологии по отношение на полезност, иновативност и екологичност.
  • Повишаване на икономическата ефективност от дейността и постигане на максимална гъвкавост в предлагането на продукти и услуги, в съответствие с изискванията на клиентите.
  • Поддържне и развитие на ефикасна работна среда и екип от висококвалифицирани специалисти, ефективно използване на наличните материални и интелектуални ресурси, с цел предлагане на качествени продукти и услуги.


НОВИНИ

Page 1 of 23
окт 18, 2016
|
Български

Японски учени, под ръководството на проф. Юдзи Сиба от университета „Синсю“, са успели с помощта на iPS-клетки индуцирани плурипотентни /препрограмируеми/ стволови клетки частично да възстановят сърдечната функция при маймуни с инфаркт на миокарда, съобщава БГНЕС.

 

сеп 20, 2016
|
Български

Учените дадоха отговор на въпроса кои професии причиняват най-голяма вреда на сърцето и фигурата. Американската асоциация на кардиолозите е провела изследване сред 5500 доброволци на възраст до 45 години, информира tobe.bg.

 

юли 25, 2016
|
Български
Microsoft постави нов рекорд за съхранение на данни върху ДНК. 

Microsoft в сътрудничество с Вашингтонския университет успя да запише в ДНК молекула 200 мегабайта данни или на повърхност, колкото върха на молив.